Me ka wikiwiki o ke ola hou, pono ka lumi kuke e hoʻomau i nā manawa.ʻO ka Sous vide kahi mea hana akamai e hoʻokahuli i nā ʻano kuke kuʻuna.

ʻO ka puka ʻana mai o Sous vides ua lawe mai i ka ʻoluʻolu a me nā mea hou i ka poʻe, e hana ana i nā kaʻina kuke e like me ke kuke ʻana a me ka ʻū ʻana i maʻalahi a ʻoi aku ka ʻono.

ʻO ka hiʻohiʻona nui o ka Sous vide ʻo ia ke kuke mālie i ka meaʻai e mālama i ka meaʻai a me ka ʻono o ka meaʻai.Hoʻopili ka kuke lohi i ka haʻahaʻa haʻahaʻa a me ka manawa kuke ʻoi aku ka lōʻihi ma mua o nā ʻano kuke kuke stovetop.Ma o ka ʻōnaehana hoʻomehana wela i kūkulu ʻia, hiki i ka Sous vide ke kuke mālie i ka meaʻai i ka haʻahaʻa haʻahaʻa, i hiki ke hoʻokuʻu piha ʻia nā meaʻai i loko o ka meaʻai, a i ka manawa like, hiki ke hoʻopaʻa ʻia ka mākū o ka meaʻai. e mālama i ka meaʻai maʻa a ʻono.

11451

He mea maʻalahi loa ka hana o ka Sous vide, e hoʻokomo wale i nā mea kanu a me nā mea ʻala i loko o ka ipu i loko, hoʻonohonoho i ka manawa kuke a me ka mahana, a laila hiki iā ʻoe ke hana i nā mea ʻē aʻe me ka hilinaʻi.E hoʻokuʻu i kou mau lima a me kou manawa i ka nui me ka hoʻoulu ʻole ʻana a kū i ke ahi.ʻOiai inā hele ʻoe i waho i ka lā a pau, e hoʻonohonoho mua i ka manawa a e ʻoliʻoli i kahi meaʻai i hoʻomākaukau ʻia i ka home ke hoʻi ʻoe i ka home.

ʻO ka versatility o Sous vides kekahi kumu nui no kona kaulana.Hiki i ka Sous vide ke kālua i nā mea like ʻole e like me ka ʻiʻo, ka moa, ka ʻeke a me ka iʻa, hiki i ka Sous vide ke hana pono.

Hoʻolako pūʻia ka Sous vide me kahi pūnaewele mana akamai, hiki ke hoʻololi i ka manawa kuke a me ka mahana e like me nā koi o nā meaʻokoʻa a me nā meaʻai e hōʻoia i kaʻono maikaʻi o ka meaʻai.Eia kekahi, loaʻa i ka Sous vide nā hoʻolālā palekana e like me ka pale ʻana i ka wela a me ka clip i hoʻopaʻa ʻia i ka ipuhao, i hiki ai iā ʻoe ke ʻoluʻolu i ka wā e hoʻohana ai.I ka pōkole, aloha ʻia ka vide Sous a makemake nui ʻia e nā poʻe hou aʻe no kona ʻoluʻolu, hana hou a me ka versatility.ʻAʻole wale ia e kōkua iā ʻoe e mālama i ka manawa a me ka ikaika, akā hoʻopuka pū kekahi i nā meaʻai palupalu a momona.Inā he pāʻina ʻohana, hui ʻana o nā hoaaloha a i ʻole nā ​​​​malihini hoʻokipa, hiki i ka Sous vide ke hāʻawi iā ʻoe i kahi meaʻai ʻono a mehana.E ʻapo kākou i ka vide Sous a hauʻoli i ka leʻaleʻa o ka meaʻai a me ke ola!


Ka manawa hoʻouna: Iulai-26-2023